نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه زارچ

نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه زارچ



جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه زارچ، با حضور صادقی بخشدار، حجت الاسلام دهقان امام جمعه، کمالی ریاست اداره آموزش و پرورش و ذاکری ریاست آب و فاضلاب زارچ و دیگر اعضای شورا در محل دفتر ریاست اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

در ابتدای جلسه کمالی ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضا موضوعات جلسه را به شرح زیر عنوان نمود:

·         ارائه گزارش در خصوص سواد آموزی و مشکلات آن در بخش زارچ

·         برنامه ریزی در جهت راهکارهای مصرف بهینه آب در زارچ و بخصوص در مدارس منطقه  

در ادامه جلسه زارع معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش گزارشی از تعداد سواد آموزان و وضعیت سواد آموزی منطقه ارائه ، و تعدادی از مشکلات و موانع پیش روی سواد آموزی را بیان نمود.

حجت الاسلام دهقان نیز با اشاره به سخن امام علی(ع) علم و سواد آموزی را یک فضیلت بسیار مهم دانست و افزود: با توجه به مهاجرت افراد از استان های مختلف و مهاجرت اتباع آمار بیسوادی منطقه رو به افزایش است که باید در تصمیم گیری ها مدنظر قرار گیرد و تلاش همه دستگاه ها در جهت سواد آموزی بیشتر شود.

همچنین ذاکری، ریاست اداره آب و فاضلاب منطقه ، آمادگی این اداره را در جهت تعویض شیر آلات مدارس با شیرآلات  زمان دار کم مصرف اعلام نمود.