نمایشگر دسته ای مطالب

دوازدهمین جلسه مدیران همیار ابتدایی
دوازدهمین جلسه مدیران همیار ابتدایی
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره آموزش و پرورش زارچ " محمد کمالی " رئیس ادراه آموزش و پرورش زارچ ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: مدیران و عوامل اجرایی مدارس با رعایت تکریم به اولیا و دانش آموزان فرایند ثبت نام را انجام دهند.
وی به شیوه نامه ثبت نام دانش آموزان مدارس بر اساس محدوده بندی اشاره کرد و افزود: تدابیری جهت نظارت های لازم و پاسخگویی به سوالات احتمالی اولیا اندیشه شده است و رضایت مندی اولیا و دانش آموزان هدف ما می باشد.
در ادامه کارشناس آموزش ابتدایی ضمن تقدیر از تلاشهای مدیران در عملی شدن اهداف و فعالیتهای آموزش ابتدایی در سال تحصیلی 93-92، به ارائه نتایج و گزارش طرح های این حوزه پرداخت .
" زارع " با توجه به نزدیک بودن آزمون مدارس نمونه دولتی گفت : برگزاری 8 جلسه کلاسهای تقویتی ریاضی و علوم و برگزاری آزمون آزمایشی در این راستا با شرکت 55 دانش آموز دختر و پسر برتر پایه ششم ابتدایی از جمله اقدامات حوزه آموزش ابتدایی جهت حضور قوی دانش آموزان در آزمون مدارس نمونه دولتی می باشد .
وی در ادامه نتایج آزمون آزمایشی مدارس نمونه دولتی را بصورت تفکیکی ارائه نمود.
در پایان با اهداء لوح تقدیر از زحمات بی دریغ مدیران ابتدایی تجلیل شد.