نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

برگزاری سومین نشست شورای آموزش و پرورش زارچ

برگزاری سومین نشست شورای آموزش و پرورش زارچ



به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش زارچ، سومین نشست شورای آموزش و پرورش منطقه زارچ در سال 99 با حضور امام جمعه، بخشدار،رئیس  و معاونین اداره آموزش و پرورش، رئیس شورای شهر اسلامی ، فرمانده بسیج مقاومت و دیگر مسئولین زارچ در سالن کنفرانس اداره برگزار شد.

امام جمعه زارچ در این نشست ضمن تبریک فرا رسید عید سعید قربان در مورد موضوعات جلسه تاکید کرد و گفت: تصمیم گیری جابجایی مدارس باید کارشناسی شده باشد تا کمترین آسیب دانش آموزی و تنش های محلی و والدین داشته باشیم.

سید محمود روحانی طباطایی اظهار داشت:برای توجیه والدین در خصوص جابجایی مدارس باید جلسه ای تشکیل شود و در خصوص پروژه مهر گفت: مهر امسال را طوری باید آغاز کنیم که خاطره خوبی در ذهن دانش آموزان نقش ببندد.

بخشدارمنطقه زارچ ضمن تسلیت درگذشت عالم جلیل القدر و پر هیزگار ،امام جمعه خدوم و انقلابی حضرت حجت الاسلام والمسلمین "حاج سید جواد آیت اللهی" اعلی الله مقامه که عمر شریف خویش را در راه تبلیغ و ترویج فرهنگ غنی اهل بیت (علیهم السلام) سپری نمود ند در خصوص جابجایی مدارس گفت: جابجایی مدارس باید کارشناسی شده و همه جوانب را در نظر گرفته و از روی نقشه منطقه زارچ مسائل دقیق تری مطرح و حل شود و نشستی با مدیران مدارس و اعضاء انجمن اولیاء مدارس هم داشته باشیم.

"علیرضا عرشیان" در خصوص باز گشایی مدارس بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا احتمال غیر حضوری بودن آموزش بیشتر است که باید برنامه ریزی دقیق تری انجام شود و از کسانی که در سال گذشته در بحث وبینار و آموزش مجازی نقش داشتند استفاده شود.

 در ابتدای این نشست رئیس اداره و دبیرشورای آموزش و پرورش زارچ ضمن تشکر از حضور کلیه اعضاء  و قدردانی از مرکز بهداشت درمانگاه زارچ در خصوص ضد عفونی و رعایت پروتکل های بهداشتی در حوزه های امتحانات، ارائه گزارشی از مصوبات جلسه قبل بیان نمود و در مورد موضوعات  جدید جلسه شورا  پیشنهادات و نظرات خود را ارائه کرد.

"حسین صفری" گفت: با توجه به اینکه شروع سال تحصیلی از 15 شهریور ماه آغاز می شود بعضی ازفضاهای مدارس منطقه زارچ تخریب شده است که باید در مورد جابجایی آن تصمیماتی گرفته شود.

"صفری" در این نشست برای باز گشایی مدارس در سال تحصیلی جدید بیان کرد: مهم ترین مسئله رعایت نکات و دستورالعمل های بهداشتی برای مبارزه با ویروس منحوس کرونا است

وی در ادامه با توجه به تغییر سبک آموزش به علت شیوع ویروس کرونا گفت: زیر ساخت های آموزش مجازی، تجهیز مدارس به شبکه اینترنت مطلوب، رایگان بودن هزینه اینترنت معلمان و آموزش خانواده ها با آغاز سال تحصیلی جدید  در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است در پایان این نشست دیگر مسئولین و مدعوین به نقطه نظرات و راهکارهای خود در خصوص موضوعات جلسه پرداختند.