نمایشگر دسته ای مطالب

برگزاری دومین جلسه مدیران همیار ابتدایی
برگزاری دومین جلسه مدیران همیار ابتدایی
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره آموزش و پرورش زارچ دومین جلسه مدیران همیار ابتدایی با حضور رئیس اداره ، معاون آموزشی، کارشناس آموزش ابتدایی،کارشناس ارزیابی عملکرد و همچنین مدیران محترم مدارس ابتدایی زارچ در محل دبستان شهیدان طاهری زاده برگزار شد.
" کمالی " رئیس اداره آموزش و پرورش زارچ ضمن تشکر از مدیران در رابطه با اجرای برنامه ها و طرح های شروع سال تحصیلی خواستار پای بند بودن مدیران به قوانین اداری و اجرای دستورالعمل ها و بخشنامه های اداره شد و در نهایت آرزوی موفقیت برای مدیران در جهت پیشبرد اهداف عالی آموزش و پرورش در آموزشگاههای نمود.
در ادامه " انتظاری" معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش زارچ نتایج آزمون تورنی تیم ریاضی مدارس ابتدایی در سال تحصیلی 93-92 اعلام کرد.
در ابتدای جلسه " زارع" کارشناس آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش زارچ ضمن تقدیر و تشکر از مدیران به جهت اجرای پروژه مهر و جشن آغازین قرآن اول در شروع سال تحصیلی، درباره اجرای با کیفیت طرح و برنامه های حوزه آموزش ابتدایی در سال تحصیلی جدید، تشکیل کارگاه های متعدد آموزشی در سال جدید، اجرای آزمون های هماهنگ منطقه ای و نظارت سرگروه ها در مدارس مباحثی را مطرح کرد.
" فتاحی " کارشناس ارزیابی عملکرد و حراست اداره آموزش و پرورش زارچ در ادامه جلسه درباره نحوه تکمیل فرم ارزیابی توسط مدیران و نکات امنیتی مدارس را نکاتی را یادآور شدند.
در ادامه مدیران به بررسی مسائل و مشکلات موجود در مدرسه خود اشاره نمودند و خواستار مرتفع شدن آنها از طرف مسئولین اداره شدند.