نمایشگر دسته ای مطالب

برگزاری اولین جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه زارچ در سال جاری
برگزاری اولین جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه زارچ در سال جاری
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش زارچ،اولین نشست شورای آموزش و پرورش با موضوع گرامیداشت هفته معلم و ارایه گزارش و عملکرد پژوهشسرای شهید "محمد علی باقیان" در سال تحصیلی 1401-1400 با حضور امام جمعه، بخشدار، رئیس اداره آموزش و پرورش زارچ و دیگر اعضاء برگزار شد.
در ابتدای جلسه "حسین صفری" رئیس اداره آموزش و پرورش زارچ،گزارشی از برنامه های در دست اقدام و مصوبات جلسات قبل ارائه نمود.
وی در ادامه طی ایرادها و فرمایشات استاندار یزد در جلسه شورای آموزش و پرورش زارچ گفت: همه ادارات باید در برگزاری و تجلیل از معلمان در هفته بزرگداشت معلم برنامه خاص داشته باشند.
مطالبات صنفی معلمان، اعم از مسکن، وام و معیشت آنها باید براساس ظرفیت و فرایندها قانونی به صورت ویژه پیگیری شود.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری افزود: این شهید والا مقام یک استاد ، روحانی و شخصیت کاملا بی بدیل است و آثار این شهید باید به دانش آموزان معرفی شود.
صفری گفت:شناسایی،معرفی و تقدیر از جلوه های ویژه معلمی در زیست بوم جدید،دیدار با معلمان پیش کسوت،خانواده های ایثارگر فرهنگی، عیادت از معلمان بیمار و از کار افتاده ، غبار روبی قبور شهدا،تجلیل از خانواده تنها معلم شهید زارچ از دیگر برنامه های این هفته خواهد بود.
گفتنی است از ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت هفته معلم نامگذاری شده است.
در ادامه مدیر پژوهشسرای شهید محمد علی باقیان گزارشی از عملکرد و برنامه های پژوهشسرا را بیان کرد.
در پایان اعضای شورای آموزش و پرورش زارچ نقطه نظرات و پیشنهادات و همکاری خود را ایراد نمودند.